Het ACE concept staat garant voor de best passende oplossing voor het ontwerp en de aanleg van uw glasvezelnetwerk.
Bij de keuze voor een glasvezel netwerkconcept gaat de aandacht veelal uit naar een uitgekiend ontwerp en toepassing van kwalitatief hoogwaardige componenten. Maar eenmaal ontworpen en als project gepland blijft de uitrol in het veld een uitdaging, zeker in de buitengebieden.

TKF biedt al enige jaren een uitgebreide dienstverlening door inzet van haar ACE truck.
De ACE truck komt bij U op het project en bevoorraad direct op de door U aangegeven locaties in het veld
(locaties derden of containers) en op uw centraal magazijn. Aangezien de ACE truck wordt bestuurd door onze eigen TKF magazijn collega’s met kennis van de materialen kunnen we verder gaan in onze dienstverlening:

Zo is het mogelijk om de project materialen op de door u aangegeven locaties te leveren en alleen het verbruik in rekening te brengen (consignatie) waardoor uw werkkapitaal daalt.
Op basis van overeengekomen parameters wordt de projectvoorraad door onze TKF collega’s bewaakt, aangevuld en zo nodig aangepast aan het verloop van het project.

Het succes van een project wordt naast een goed ontwerp en conceptkeuze in de praktijk zeker ook bepaald door de keuze van een slim logistiek concept. 

Om dit kracht bij te zetten hebben we onlangs onze nieuwe, grotere ACE truck in dienst genomen. We zien onze ACE truck graag op uw glasvezel project!