Apollo-järjestelmän avulla voidaan valvoa laitetiloja Viestintäviraston määräyksen 54 B/2014 edellyttämällä tavalla käyttäen ainoastaan yhtä järjestelmää yksittäisten järjestelmien sijaan. Apollon avulla voidaan myös järjestää laitetilojen kulunvalvonta ja lukitus tietoturvallisesti avainkorteilla.

Viestintäviraston määräys 54 B/2014 jakaa laitetilat luokkiin käyttäjämäärien mukaan. Kaikilla luokilla on omat vaatimuksensa olosuhdevalvonnan, lukituksen, kulunvalvonnan ja hälytyksien siirron tasosta. Määräyksessä edellytetään mm. laitetilan lämpötilan valvontaa. Pelkän verkkokytkimen lämpötilan valvonta ei siis täytä määräyksen ehtoja. Apollo-järjestelmän avulla voidaan valvoa ja järjestää

  • tilojen lukitus
  • kulunvalvonta 
  • olosuhdevalvonta kuten laitetilan lämpötila, kosteus, ilmanvaihto ja vesi 
  • palo- ja savuhälytys 
  • jännitteensyötön jatkuvuus

Laitetilassa olevat anturit kytketään valvontapaneeliin, joka on 19” telineeseen kiinnitettävä 1U:n korkuinen laite. Laitetilan valvontaa varten on olemassa oma hallintaohjelma, johon voidaan kytkeytyä mistä tahansa internet-yhteyden avulla. Pienempiin laitetiloihin on saatavana myös mobiilisovellus, jonka avulla voidaan vastaanottaa hälytykset ja valvoa laitetilaa.

Järjestelmästä lisätietoja on saatavana internet-sivuilta, jossa on myös esittelyvideo järjestelmästä. Keyprocessor on osa samaa TKH-konsernia kuin TKF. Lisätietoja saat tarvittaessa myös TKF:n myyntihenkilöiltä.