TKF on kehittänyt uudet päätekoteloratkaisut, jotka soveltuvat asennettavaksi myös DIN-kiskoihin. Koteloita on saatavana valmiiksi päätettynä SC-liittimiin eri mittaisilla kaapeleilla ja kuitumäärillä 1 - 4.

Valikoimassa on kaksi erilaista päätekoteloa, joista toinen soveltuu asennettavaksi myös seinälle. Kotelon irroitettava pohjaosa helpottaa asennusta. Pohjaosassa kiinni olevan vatupassin ansiosta kotelo on helppo asentaa suoraan. Kotelo on pienikokoinen, joten se soveltuu hyvin myös asuinnoissa käytettäväksi. Kotelossa voidaan myös tarvittaessa päättää kaapeli häntäkuituihin. Toinen malli soveltuu asennettavaksi ainoastaan DIN-kiskoon ja on saatavana valmiiksi päätettynä.

Valmiiksi kytketyissä päätekoteloissa käytetään pienikokoisia mutta kestäviä ja taivutussietoisia sisä- tai sisä-/ulkoasennukseen soveltuvia kaapeleita, joissa on G.657.A2:n mukaiset kuidut pehmeissä ja taipuisissa kuituputkissa.

Kaapelit on pakattu näppärään ja helppokäyttöiseen pahvilaatikkoon, josta kaapeleiden purkaminen on helppoa. Kuljetuksen ja asennuksen aikana päätekotelo on suojassa kierrätyskelpoisessa kartonkilaatikossa.

Lisätietoja tuotteista on saatavilla ACE-sivuilta, www.ace-fibreoptic.com tai myynnistämme.